Over ons

Missie

Het midden- en kleinbedrijf is vitaal voor onze economie en het verrijkt onze maatschappij met originaliteit, creativiteit en ondernemersgeest. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Visie

Wij geloven in de combinatie van creativiteit en efficiënte dienstverlening. Zo werken we graag zelf en dit willen we ook uitdragen aan onze klanten.

Values

Wij willen vooral een betrouwbare partner zijn. Samenwerking, snelheid en afstemming staan daarbij voorop. Wij staan voor een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak met de nodige luchtigheid en humor.

Waarom zijn wij uw ideale businesspartner?

Snelheid

Wij garanderen dat u twee weken na acceptatie van een opdracht al een eerste versie van uw website of webshop heeft.

Samenwerking

Onze aanpak is gebaseerd op voortdurende afstemming met onze opdrachtgevers.

Skills

Wij bundelen uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en techniek.

Zorgvuldigheid

Wij werken met aandacht voor details en gaan zorgvuldig om met de belangen van onze klanten.

Erik is de oprichter van Tasari. Hij werkt al meer dan 25 jaar op het grensvlak van ICT en marketing. Hij weet beide expertises op een uitstekende manier te combineren. Met zijn enorme technische bagage is hij onder meer specialist op het gebied van security en cloud technologie.

Bart werkte 12 jaar in de ICT in allerlei rollen, zoals business analist en content manager. Nu is hij een tekstschrijver en content marketing specialist die de doelgroep nooit uit het oog verliest. Zijn werkwijze is altijd gebaseerd op continue samenwerking met de klant.