Over ons

Missie

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is vitaal voor onze economie . Het verrijkt onze maatschappij met originaliteit, creativiteit en ondernemersgeest. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Visie

Wij geloven in de combinatie van creativiteit en efficiënte dienstverlening. Zo werken we graag zelf en dit willen we ook uitdragen aan onze klanten uit het MKB.

Values

Wij willen vooral een betrouwbare partner zijn. Samenwerking, snelheid en afstemming staan daarbij voorop. Wij staan voor een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak met de nodige luchtigheid en humor.

Erik Schipper

Erik is de oprichter van Tasari. Hij werkt al meer dan 25 jaar op het grensvlak van ICT en marketing. Hij weet beide expertises op een uitstekende manier te combineren. Met zijn enorme technische bagage is hij onder meer specialist op het gebied van security en cloud technologie.

Wij maken webshops voor het MKB. Daarnaast zijn wij experts in search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA). We bundelen uitgebreide kennis van techniek, marketing en content management.

Bart Roth

Bart werkte 12 jaar in de ICT in allerlei rollen, zoals business analist en content manager. Nu is hij een tekstschrijver en content marketing specialist die de doelgroep nooit uit het oog verliest. Zijn werkwijze is altijd gebaseerd op continue samenwerking met de klant.

Waarom zijn wij uw ideale businesspartner?

Snelheid
Snelheid

Wij garanderen dat u twee weken na acceptatie van een opdracht al een eerste versie van uw website of webshop heeft.

Samenwerking
Samenwerking

Onze aanpak is gebaseerd op voortdurende afstemming met onze opdrachtgevers.

Skills
Skills

Wij bundelen uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van webshops, marketing en techniek.

Zorgvuldigheid
Zorgvuldigheid

Wij werken met aandacht voor details en gaan zorgvuldig om met de belangen van onze klanten.