Alles-in-1 oplossing voor salons in heel Nederland!

Nieuwe website nodig of beter gevonden worden in Google? Met onze marketing diensten helpen we salons van elk formaat met groeien. Wij bieden bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak.

Totaaloplossing voor salons

Websites en webshops

Wij ontwikkelen websites en webshops voor beauty- en verzorgingsbranche die precies aansluiten op uw wensen. Alle websites en webshops worden standaard geleverd met een beheermodule. Wij werken met duidelijke en heldere prijsopgaves zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Doelgericht adverteren

Online advertenties

Wij zetten de online reclamecampagnes graag voor u op, waarvoor we nauw moeten samenwerken, want u kent uw klanten als geen ander. Hoe beter je je klanten kent, hoe beter je die criteria kan definiëren. Daarmee vergroot je de kans dat een advertentie een hoge positie krijgt op de resultatenlijst van Google. Of van een aan Google gerelateerde internetdienst zoals Youtube.

Een perfecte website

Technische optimalisatie

Wij kunnen technische verbeteringen doorvoeren zoals performance, beveiliging en het up-to date houden van alle software. Ook maken wij specifieke functies op maat zoals plugins en koppelingen. Voldoet de beveiliging niet of draait je webshop op een verouderd platform? Wij kunnen een migratie uitvoeren naar een moderne cloud-omgeving die voldoet aan alle veiligheidseisen. Voor supersnelle perfomance wereldwijd kunnen wij gebruik maken van Content Delivery Networks.

Beter gevonden worden?

Optimalisaties voor zoekmachines

Wij begrijpen welke principes Google hanteert voor het bepalen van de ranking. Wij kunnen uw website of webshop “tunen” zodat hij een goede ranking krijgt. Hier gaat wel wat tijd overheen maar als een pagina eenmaal die goede ranking heeft, raakt hij hem niet snel meer kwijt.

Extra services

Bij Tasari bieden we je een breed scala aan mogelijkheden. Zo kun je bij ons kiezen voor alles-in-één websites of webshops, maar je kunt ook gebruikmaken van onze losse diensten.

E-mail hosting

Sta je klanten op een professionele wijze te woord met een zakelijk e-mail adres voor jouw domeinnaam.

Performance boost

Geef de performance van je website een boost door middel van o.a. snelheid optimalisaties en caching.

WordPress training

Neem controle over je website! Met onze WordPress training leer je alles om zelf je website bij te houden.

Onderhoud

Voor een vast bedrag per maand zijn wij jouw supportlijn en verzorgen we alles van back-ups tot beveiliging.

Webhosting

Een razendsnelle website met onze professionele WordPress hosting. Veilig en door ons onderhouden.

Domeinregistratie

Nog geen domein voor je website, of wil je extra domeinnamen toevoegen? Geen probleem, wij regelen het!

Live chat integratie

Sta in rechtstreeks contact en maak van je website bezoekers klanten door middel van een live chat.

Contentmigratie

Geen tijd of zin om je teksten over te zetten naar jouw nieuwe website? Wij kunnen dit voor je regelen!

Website overnemen

Ben je op zoek naar een nieuwe beheerder voor jouw WordPress website? Laat het ons weten.

Actiepakket voor salons

€599

/ Eenmalig

Onze specialisten creëren op basis van jouw wensen en doelen een conversiegerichte website, geheel afgestemd op je doelgroep. Alle websites en webshops worden standaard geleverd met een beheermodule. Wij werken met duidelijke en heldere prijzen zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Product op maat?

Heb je speciale wensen?

Wil je een uitgebreidere website of webshop of heb je speciale wensen? Wij hebben de expertise in huis om een optimale oplossing voor je te vinden tegen een scherpe prijs. Wij spreken graag met je af om jouw wensen en mogelijkheden met je door te nemen.

Scroll naar boven