Diensten

Webshops

Wij ontwikkelen webshops vanaf €875. Hiervoor krijgt u veel. Een professionele uitstraling die past bij uw bedrijfsprofiel. En uiteraard alle standaardfuncties van een webshop. 

Onze webshops bieden ondersteuning van alle bekende betalingsdiensten, zoals IDeal, PayPal, Visa, Molly, Mastercard etc. Ook wordt uiteraard voorzien in betaling per factuur. Facturen worden vanuit de webshop aangemaakt en verzonden.

Uw klanten kunnen een eigen account krijgen waarmee ze onder andere aankopen kunnen doen met speciale aanbiedingen. Binnen de webshops kunnen prijsconstructies op maat geconfigureerd worden. Zo kan een specifiek klantprofiel speciale kortingen krijgen op een specifiek product of set van producten.

Online webshop

Zoekmachine adverteren (SEA)

Ondernemers overleggen
Ondernemers overleggen

Google-advertenties kunnen heel hoog “gerankt” worden als de kenmerken van een zoekactie, zoals de zoektermen, het gebruikersprofiel, de locatie en nog veel meer, overeenkomen met vooraf gedefinieerde criteria. 

Hoe beter u uw klanten kent en hoe beter u die criteria definieert, hoe groter de kans dat een advertentie getoond wordt op een hoge positie in de resultatenlijst van een zoekactie met Google, of een aan Google gerelateerd product zoals Youtube.

Wij zetten de online reclamecampagnes voor u op. Daarvoor moeten we nauw samenwerken. Want u kent uw klanten als geen ander. En wij weten als geen ander hoe je effectieve online reclamecampagnes opzet. Door goed samen te werken, werkt het!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google beoordeelt webpagina’s aan de hand van een enorme hoeveelheid, steeds veranderende set van criteria die niet openbaar gemaakt wordt. Maar als je voor 90% weet waar een webpagina aan moet voldoen om door Google goed beoordeeld te worden, kom je heel ver!

De criteria die Google gebruikt, hebben onder meer betrekking op de hoeveelheid content, de kwaliteit van teksten, beeldmateriaal, hyperlinks, de snelheid waarmee een pagina laadt en de mate waarin terugkerende terminologie duidelijk maakt waar de pagina over gaat.

Omdat wij begrijpen hoe webpagina’s beoordeeld worden, kunnen wij uw website “tunen” zodat hij een goede ranking krijgt. Hier gaat wel wat tijd overheen. Maar als een pagina eenmaal die goede ranking heeft, raakt hij hem niet snel meer kwijt.

Webstatistieken
Webstatistieken
Webstatistieken

technische Optimalisatie

Coderen
Coderen

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van technische aspecten van uw webshop. Zoals bijvoorbeeld de snelheid (performance), de beveiliging en het up-to-date houden van alle software.

Voldoet de beveiliging niet of draait uw webshop op een verouderd platform? Wij kunnen een migratie uitvoeren naar een moderne cloud-omgeving  die voldoet aan alle veiligheidseisen. Om ervoor te zorgen dat uw webshop wereldwijd supersnel is, maken we gebruik van één van de beste Content Delivery Networks. Met dit mondiale netwerk van datacenters wordt de content van een website opgevraagd bij het datacenter dat op dat moment voor de betreffende locatie het snelst toegankelijk is.

Wij werken met WordPress, Elementor en WooCommerce. Hiermee wordt voorzien in veel standaardfuncties voor webshops. Maar vaak bestaat de behoefte om specifieke functies op maat te laten maken. Wij zijn hier goed in en doen dit graag voor u!