Nieuwe website voor Rijschool Interfocus

De afgelopen week hebben wij weer een website opgeleverd, namelijk voor de rijschool Interfocus. Rijschool Interfocus heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is een begrip in Hoofddorp. Daarnaast geven ze ook nog les in Haarlem, Nieuw Vennep, Heemstede, Bennebroek, Cruquius, Bloemendaal, Velserbroek, Heemskerk & Beverwijk.

Rijschool Interfocus had hiervoor ook al een website online staan maar omdat de eigenaar niet tevreden was over de samenwerking met de vorige opdrachtnemer is hij op zoek gegaan naar een beter bedrijf, en dat zijn wij!
Doordat er al een site was hadden wij meteen beschikking tot alle content en is het ons gelukt om de website binnen twee weken helemaal af te maken en online te zetten. Ook zijn we meteen begonnen met een nieuwe advertentie campagne die we de komende tijd goed gaan optimaliseren. De eigenaar is super tevreden met het resultaat en wij ook.

Wil jij ook een nieuwe website? Wil je ook graag overstappen naar een nieuwe opdrachtnemer? Of ben je op zoek naar een bedrijf die de leads van advertentie campagnes kan verhogen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar boven